Wijnproeverijen

Wijnkoperij Van den Hoogen is regelmatig deelnemer op (wijn)beurzen. Ik laat je dan een mooie selectie uit mijn wijnassortiment proeven. Als je bij mij in het bestand staat, ontvang je automatisch via de wijnmailing de uitnodiging hiervoor.

Daarnaast verzorg ik graag wijnproeverijen met collega's, die op dezelfde manier wijn importeren als ik. Met passie voor de wijnen en dat graag willen delen met andere wijnliefhebbers. Dat is leuk, boeiend en leerzaam. Deze proeverijen doe ik op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Ook organiseer ik proeverijen met slechts enkele proevers. Dat kan een vriendenclubje zijn. Of voor personen, die in alle rust mooie wijnen willen uitzoeken.

De proeverijen kleed ik graag aan met een wijn-spijscombinatie. Op een najaarsproeverij bijvoorbeeld, had ik een heerlijke steak tartare van wildernisvlees bij de te proeven Morgon (Cru uit de Beaujolais).

Wijnfoto1

Ik verzorg ook graag de wijnen voor lunches, diners of partijen, waarbij het belangrijk is dat bij de verschillende gerechten de juiste wijnen worden gekozen. Voor een gedegen wijn-spijsadvies kan ik naast de Franse wijnen uit het eigen assortiment putten uit de wijnen van veel collega-wijnimporteurs. Het opreden als 'sommelier-privé' (al dan niet in combinatie met een thuiskok) behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt mij, Jacques van den Hoogen, altijd vragen naar de individuele opties. Graag tot ziens in mijn wijnproefruimte aan de Hyacinthweg 71 in Den Haag!

Img 3407

De gerenommeerde Haagse kunstgalerie Dürst Britt & Mayhew vierde haar eerste lustrum en Wijnkoperij Van den Hoogen verzorgde de wijnen op de opening van deze jubileumtentoonstelling (februari 2020).

 

 

Besloten wijnproeverij 1 mei 2022

img_7843

20220501 182134

7df1eab9-4809-4818-928e-d79425d57fab

b6d2a92d-33ce-4337-9d86-425c4430251a

Besloten wijnproeverij

           

De wijnproefclub 'Helder en Zuiver' van de Wijnacademie

   

Besloten wijnproeverij

Wijnproeverij met veel wijnliefhebbers!

Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek

Wijnkoperij Van den Hoogen was deelnemer aan de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. Jacques van den Hoogen was met een stand aanwezig op de Internationale Wijnmarkt.

Meer informatie over dit jaarlijkse evenement vind je op nederlandsewijnfeesten.nl