Wijnproeverijen

Wijnkoperij Van den Hoogen is regelmatig deelnemer op (wijn)beurzen. Ik laat je dan een mooie selectie uit mijn wijnassortiment proeven. Als je bij mij in het bestand staat, ontvang je automatisch via de wijnmailing de uitnodiging hiervoor.

Daarnaast verzorg ik graag wijnproeverijen met collega's, die op dezelfde manier wijn importeren als ik. Met passie voor de wijnen en dat graag willen delen met andere wijnliefhebbers. Dat is leuk, boeiend en leerzaam. Deze proeverijen doe ik op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Ook organiseer ik proeverijen met slechts enkele proevers. Dat kan een vriendenclubje zijn. Of voor personen, die in alle rust mooie wijnen willen uitzoeken.

De proeverijen kleed ik graag aan met een wijn-spijscombinatie. Op een najaarsproeverij bijvoorbeeld, had ik een heerlijke steak tartare van wildernisvlees bij de te proeven Morgon (Cru uit de Beaujolais).

Wijnfoto1

Ik verzorg ook graag de wijnen voor lunches, diners of partijen, waarbij het belangrijk is dat bij de verschillende gerechten de juiste wijnen worden gekozen. Voor een gedegen wijn-spijsadvies kan ik naast de Franse wijnen uit het eigen assortiment putten uit de wijnen van veel collega-wijnimporteurs. Het opreden als 'sommelier-privé' (al dan niet in combinatie met een thuiskok) behoort ook tot de mogelijkheden.

Je kunt mij, Jacques van den Hoogen, altijd vragen naar de individuele opties. Graag tot ziens in mijn wijnproefruimte aan de Hyacinthweg 71 in Den Haag!

Img 3407

De gerenommeerde Haagse kunstgalerie Dürst Britt & Mayhew vierde haar eerste lustrum en Wijnkoperij Van den Hoogen verzorgde de wijnen op de opening van deze jubileumtentoonstelling (februari 2020).

 

 

                                                           

Besloten wijnproeverij.

Wijnproeverij met veel wijnliefhebbers!

Nederlandse Wijnfeesten 2019 in Groesbeek

Wijnkoperij Van den Hoogen was dit najaar deelnemer aan de Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek. Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 was Jacques van den Hoogen met een stand aanwezig op de Internationale Wijnmarkt.

Meer informatie over dit jaarlijkse evenement vind je op nederlandsewijnfeesten.nl